Bra och miljövänlig biltvätt

Hej på er alla läsare och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag tror att ni kommer tycka om. Jag har vaknat upp till en morgon med strålande sol här ute i Kungälv och hade lite tankar så här på morgonen som jag ville dela med er, bästa läsare. Jag har kommit i kontakt med ett företag som erbjuder riktigt bra och miljövänlig biltvätt. På grund av att jag tycker att detta helt enkelt är suveränt, så vill jag nu berätta om Ekorama för er. Det här är något som jag hoppas att ni ska få upp ögonen för, om ni vill vara med att göra något åt miljön! 

  

Företaget som jag pratar om passar bra för den som vill tvätta sin bil i Göteborg med dess omnejder, i till exempel Kungsbacka. De använder sig av ångtvätt där det endast går åt 5 liter vatten, till skillnad från en vanlig biltvätt, där det går åt minst 150 liter. Inga kemikalier används, all smuts som rinner av bilen sugs upp och körs till en avfallsanläggning. Denna ångtvätt gör Ekorama mobilt. De kan komma till dig och rengöra din bil istället för att du åker dit. Så om du liksom jag tycker att miljön är viktig så är det här rätt företag att anlita när det gäller biltvätt. 

  

Jag vårdar min bil med största omsorg. Därför anlitar jag regelbundet Ekorama, så att jag har en bil i toppskick. En stor del av året så regnar det eller snöar och slaskar. Bilarna tar skada av denna väderlek med all smuts, och när vägarna dessutom saltas så är det extra viktigt att ta väl hand om sin bil. Jag vill rekommendera dig också att anlita detta företag. Ha en fin dag!