Solfilm blev ett lyft för min BMW

Hej på er alla läsare och schysst att ni kommer in till bloggen idag också! Jag älskar min BMW M3 cab. Jag bor i Helsingborg och tycker om att ta en tur med bilen. Jag skulle inte vilja ha någon annan bil än den jag kör nu. Helt enkelt supernöjd. Det enda jag inte var nöjd med det var rutorna. Nu lämnade jag in bilen på ett företag som heter Hagströms Solfilm och Montage och de satte solfilm på rutorna, näst ljusaste filmen, nr 35 runt om. Grymt snyggt och ett stort lyft för hela bilen måste jag säga. Det blev som jag ville ha det. Jag har fått en bil som är mer i min smak.  

 

För er som inte hört talas om detta företag förut, så kan jag berätta att Hagströms Solfilm & Montage, det är en firma med tjänster inom det mesta som rör solfilm till bilar men också till fastigheter. Tonade rutor är inte bara snyggt, det är även praktiskt. På grund av att jag tycker att dessa tjänster är så imponerande så ville jag berätta om detta för er som läser bloggen. Nu när ni känner till att denna firma finns, kanske ni kan ha nytta av att anlita dem? 

  

Det är viktigt för mig som kund och bilägare att personalen har en omfattande erfarenhet när det gäller allt inom solfilm. Eftersom medarbetarna har jobbat i branschen i många år kan man alltid få den hjälp man behöver med sin bil. En solfilm, ska den vara mörk, ljus eller mitt i mellan? Lugn, personalen ger goda råd, även om det är en smaksak. Som ni förstår så kan man anlita Hagströms Solfilm & Montage om man är intresserad av att få tonade rutor på sin bil eller fastighet.  

 

Du gillar kanske också...